Stal de Groene Meer

- Home - - Nieuws - - Wie zijn wij - - Accommodatie - - Stallen - - Land&Paddocks - - Erf - - Buitenrijden - - Fotoalbum - - Video's - - Het interview - - Box vrij? - - Uitnodiging - - Contact & Prijzen -

  Het erf is groot en gevarieerd. Bij de stallen en de bakken vind je zithoekjes, zodat je rustig alleen of juist gezellig met elkaar in de zon of schaduw kunt zitten.

                

Voor elk paard is een zadelkast beschikbaar, mocht je meer ruimte nodig hebben dan is een extra kast mogelijk.


                     

    Buiten is er ook veel ruimte om je paard te poetsen. Aan de buitenmuren vind je ringen en ook bij het poetsmuurtje kun je op je gemak je paard groomen. Je kunt natuurlijk ook binnen in je box, de stalgangen en in de smidsplaats poetsen. 

                 

 

Deze smidsplaats is een goed verlichte ruimte waar de smid veilig paarden kan bekappen en beslaan. Met zijn gereedschap en apparatuur bij de hand is er geen overlast ( hete oven, gloeiende ijzers, nagelpunten) in de stallen. Als er geen smid aan het werk is kun je deze ruimte gebruiken om je paard te poetsen, scheren, opzadelen e.d.. Ook bezoekende dierenartsen/ gebitsverzorgers, therapeuten, enz. maken graag gebruik van deze ruimte.


                                            

 

Er is ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein. Ook je trailer of rijtuig kan hier veilig staan. Erf en paden zijn verhard en worden dagelijks geveegd.


                                              

Er is een warme paardendouche, een afspuitplaats met koud water en een ruimte met een heet- en koudwater-tappunt

Daarnaast is er een kantine waar roken is toegestaan (met luchtafvoerinstallatie) die uitkijkt over de binnenbak. Vanaf de verhoogde buitenveranda is er goed zicht over de buitenbak en de weilanden.

Centraal gelegen is er een niet-roken kantine. Met mooi weer kunnen de tuindeuren open en zijn de terrasstoeltjes erg in trek. Ook vind je hier een aparte omkleedruimte.

  

Met elkaar zorgen de klanten voor de gezellige sfeer. Iedereen maakt graag een praatje, maar ook als je alleen met je paard bezig wilt zijn vindt niemand dat een probleem. Voor en door klanten worden er regelmatig activiteiten georganiseerd op stal.