Stal de Groene Meer

- Home - - Nieuws - - Wie zijn wij - - Accommodatie - - Stallen - - Land&Paddocks - - Erf - - Buitenrijden - - Fotoalbum - - Video's - - Het interview - - Box vrij? - - Uitnodiging - - Contact & Prijzen -

 Op dit moment hebben we 2 boxen vrij

De Vaarsloot: Buitenboxen 2,5x3. Een rij van 4 paarden naast elkaar en een rij van 4 paarden tegenover elkaar. Met afdakje zodat je je paard droog kan poetsen. In de vaarsloot kunnen ook wat kleinere paarden  met hun hoofd over de boxdeur.  

De Huisstal: Binnen en buitenboxen 3x3. 11 boxen en een spuitplaats. In de huisstal hebben 3 boxen een luik, de andere stallen hebben half hoog hout, half hoog spijlen. 1box vrij

De Bocht: Binnenboxen 3x3 en 4x4. In de bocht kunnen alle paarden met hun hoofd over de deur, de bocht heeft 6 boxen waarvan er twee verhuurd worden met de volgende voorwaarde: Als er in de zomer een merrie moet veulenen moet je paard een aantal weken in een andere box.

 

De Groene Stal: Binnenboxen 2,7 x 3. De Groene stal is onze eerst gebouwde stal, met 10 boxen met aan de zijkant 3/4 hout en aan de voorkant half hout half spijlen. De twee boxen naast de uitgang hebben een luik. 1 box vrij 

De Hooitas. Binnen en buitenboxen 3x3 en 3x4. Onze nieuwste stal. 1 box heeft een luik naar buiten. De andere 6 boxen met luik zijn verdeeld over 2 gangen. De boxwanden hebben half hoog spijlen en half hoog hout. 

De Gamma: Binnen en buitenboxen 3x3. De Gamma bestaat uit een buitenrij van 7 boxen en een dubbele binnenrij met 18 boxen. De binnenboxen hebben half hoog hout en half hoog spijlen. De buitenboxen hebben 3/4 hout om het tochten te voorkomen.  

De Draversstal: In de draversstal staan onze eigen paarden. Deze boxen worden niet verhuurd. Als de andere stallen vol staan,kunnen we hier tijdelijk enkele pensionpaarden stallen tot geschikte pensionboxen vrij komen.
 * Deze foto's zijn voorbeeldfoto's van de type boxen in deze stal. Zoek je een ander type box, vraag dan naar de mogelijkheden. ( Onze eigen paarden kunnen eventueel van box wisselen. Ook hebben bestaande klanten eerste keus als een box vrij komt, je kunt dus altijd doorstromen naar een andere box  ). Deze pagina is altijd actueel.