Wie zijn wij

- Home - - Nieuws - - Wie zijn wij - - Accommodatie - - Stallen - - Land&Paddocks - - Erf - - Buitenrijden - - Fotoalbum - - Video's - - Het interview - - Box vrij? - - Uitnodiging - - Contact & Prijzen -

Wie zijn wij?

 

 

   

De familie Olsthoorn woont al generaties lang op de boerderij aan de Meer en Geerweg 5 in de mooie, groene Zoetermeerse Meerpolder. In 2014 bestaat Stal de Groene Meer 25 jaar maar paarden speelden altijd al een grote rol op dit bedrijf. Niet alleen voor het boerenwerk, ook werden er paarden voor anderen beleerd en voor de eigen liefhebberij gehouden. Sinds de jaren '30 zijn vele harddravers hier geboren en getogen en hebben vanaf die tijd met drie generaties Olsthoorn aan heel wat koersen deelgenomen.

      

 Cees bedankt het publiek tijdens zijn overwinning op Duindigt.                      Cathy bestudeerd de prestaties van haar concurenten.

Vanaf 1989 heeft het melkvee op dit familliebedrijf langzaam plaats gemaakt voor een paardenpensionstal. De pensionstal is uitgegroeid tot een bedrijf met 85 boxen en veelzijdige accomodatie, want veel eigenaren hechten net als wij, aan een gezonde, paardvriendelijke omgeving met veel extra mogelijkheden voor paard en mens.

  

 Wil tijdens de uitleg van de drafsportdag en met haar reservekampioen Kylie.                             Roy tijdens een van zijn vele klussen.

Dat het een echt familiebedrijf is blijkt wel uit het feit dat hoewel Cees het leeuwendeel van het werk voor zijn rekening neemt , ook Wil, dochter Cathy en zoon Roy hun inbreng hebben in het bedrijf:

Opleidingen in management, agrarisch ondernemen, agrarisch loonwerk, pedagogische opleidingen, dierverzorging, ORUN instructie, diploma’s dravertrainen, mendiploma, ,maar vooral de jarenlange ervaring en passie in de paardenhouderij zorgen voor een stevig fundament onder dit bedrijf.

        

Roy aan het werk met de hooipers.                          25 jaar geleden.....                             Cathy na een overwinning van haar paard.