Box Vrij?


Op dit moment hebben we boxen vrij. Enkele paarden hebben geen vaste box, daardoor kunnen we soms in meerdere stallen een plek aanbieden maar is dit niet het aantal boxen wat leeg is.

De Vaarsloot: Buitenboxen 2,5x3. Een rij van 4 paarden naast elkaar. In de vaarsloot kunnen ook wat kleinere paarden met hun hoofd over de boxdeur. 


De Huisstal: Buitenboxen 3x3.25. 11 boxen en een spuitplaats. In de huisstal hebben alle boxen een buitenluik, stallen hebben half hoog hout, half hoog spijlen.


De Bocht: Binnenboxen 3x3 en 4x4. In de bocht kunnen alle paarden met hun hoofd over de deur, de bocht heeft 6 boxen waarvan er twee verhuurd worden met de volgende voorwaarde: Als er in de zomer een merrie moet veulenen moet je paard een aantal weken in een andere box. 

 

De Groene Stal: Binnenboxen 2,7 x 3. De Groene stal is onze eerst gebouwde stal, met 10 boxen met aan de zijkant 3/4 hout en aan de voorkant half hout half spijlen. De twee boxen naast de uitgang hebben een luik. 1 box vrij


De Hooitas. Binnen en buitenboxen 3x3 en 3x4. 1 box heeft een luik naar buiten. De andere 6 boxen met luik zijn verdeeld over 2 gangen. De boxwanden hebben half hoog spijlen en half hoog hout. 1 box vrij.

 

De Stenen Schuur: 2 binnen en 2 buitenboxen 3x 3.50, boxwanden half hoog hout, half hoog spijlen. Alle boxen hebben een luik.

 

De Gamma: Binnen en buitenboxen 3x3. De Gamma bestaat uit een buitenrij van 7 boxen en een dubbele binnenrij met 18 boxen. De binnenboxen hebben half hoog hout en half hoog spijlen. De buitenboxen hebben 3/4 hout om het tochten te voorkomen. 1 binnenbox vrij  

 

De uitloopjes: Boxen met voortuin, uitermate geschikt voor paarden met een blessure of paarden die veel frisse lucht nodig hebben.  Box 2,50x3,00 met bestraat buitenstuk van 3,00x3.00 . 1 box vrij.

 

De groepsstal: In 2019 verwachten wij de groepsstal op te leveren. Zie voor meer informatie de pagina 'Loopstal'.  

De Draversstal: In de draversstal staan onze eigen paarden. Deze boxen worden niet verhuurd. Als de andere stallen vol staan,kunnen we hier tijdelijk enkele pensionpaarden stallen tot geschikte pensionboxen vrij komen.