Contact & Prijzen

Doordeweeks zijn wij open tussen 8:00 uur en 22:30 uur, in het weekend en op feestdagen tussen 8.00 uur en 21.00 uur. Kom vrijblijvend langs om rond te kijken op een van de mooiste plekken in de Randstad!

Onze familie heeft een Facebookpagina , zo kunnen wij onze klanten altijd direct op de hoogte brengen van belangrijk nieuws.  Ook laten we veel van onze stal zien via Instagram. Wil je ons toevoegen? Klik dan op de button boven aan de website.

 

Wil je een rondleiding, heb je vragen, of wil je de folder via de e-mail ontvangen? Bel of e-mail ons dan, je kunt ons bereiken via staldegroenemeer@hotmail.com en 071-5802109.

  Je kunt ons ook Whatsappen via 06-83921517 ( Op dit nummer kun je helaas niet bellen).

Langskomen  om zelf rond te kijken mag altijd, ons adres is Meer en geerweg 5 2266HW in Stompwijk.  Wil je zeker weten dat we tijd hebben voor een rondleiding? Maak dan wel een afspraak van te voren. 

Voor een verkorte folder, inclusief prijzen  : Klik op onderstaande afbeelding. 
We begrijpen dat het bestand niet bij iedereen goed leesbaar is. Onze ervaring is dat als je het download dit vaak wel goed lukt. Lukt het niet? Mail ons dan gerust voor de folder!