Loopstal

Stal de Groene Meer biedt  in de zomer 24/7 weidegang aan en  ook weidegang van 9 tot 5 . In de winter gaat je paard  een ochtend of middag in vaste groepen in de zandpaddock.Wil jij jouw paard zomer EN de winter 24/7 buiten? Dat kan in onze loopstal.  

Hierin kunnen paarden de gehele zomer en winter kiezen of zij buiten of binnen willen staan. Er word onbeperkt  arm hooi gevoerd op meerdere voerpunten. 

Er is een schuilstal met strobedding beschikbaar. In de zomer kunnen  de paarden van 09.00 tot 17.00 ook gebruik maken van het land. Zij hebben dan uiteraard ook toegang tot de schuilstal en de paddock.

Wij hebben een  loopstal voor 10 ruinen en een loopstal voor 11 merries. 

Introduceren in de groep doen wij geleidelijk. Daarnaast is er altijd een box beschikbaar mocht je paard toch niet passen in de groep, of tijdelijk in een box gestald moeten worden vanwege bv een blessure.

Wij verwachten dat de eigenaren per toerbeurt 1 keer per 10 dagen  de mest verwijderen uit de paddock en 1 hooipunt vult. Deze klus duurt  ongeveer 1 tot 1.5 uur en mag op elk moment van de dag uitgevoerd worden.  De grote hooipunten vullen wij als stal zelf evenals de verzorging van de strobedding in de binnenruimte

Ijzers en dekens zijn toegestaan. Vraag gerust een rondleiding aan om te zien of jouw paard bij onze loopstalkudde past!