Erf

Het erf is groot en gevarieerd. Bij de stallen en de bakken vind je zithoekjes, zodat je rustig alleen of juist gezellig met elkaar in de zon of schaduw kunt zitten. 

 

De smidsplaats is een goed verlichte ruimte waar de smeden veilig paarden kunnen bekappen en beslaan. Met hun gereedschap en apparatuur bij de hand is er geen overlast ( hete oven, gloeiende ijzers, nagelpunten) in de stallen. Als er geen smid aan het werk is kun je deze ruimte gebruiken om je paard te poetsen, scheren, opzadelen e.d.. Ook bezoekende dierenartsen/ gebitsverzorgers, therapeuten, enz. maken graag gebruik van deze ruimte.      

                                        

Er is ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein. Ook je trailer of rijtuig kan hier veilig staan. Erf en paden zijn verhard en worden dagelijks geveegd.                                              

Er is een warme paardendouche en een afspuitplaats.  


Daarnaast is er een kantine  die uitkijkt over de binnenbak. Vanaf de verhoogde buitenveranda is er goed zicht over de buitenbak en de weilanden. 

Centraal gelegen is er een kleine kantine. Met mooi weer kunnen de tuindeuren open en zijn de terrasstoeltjes erg in trek. Ook vind je hier een aparte omkleedruimte.  Daarnaast is er voor ieder paard een zadelkast beschikbaar.

 

Met elkaar zorgen de klanten voor de gezellige sfeer. Iedereen maakt graag een praatje, maar ook als je alleen met je paard bezig wilt zijn vindt niemand dat een probleem. Voor en door klanten worden er regelmatig activiteiten georganiseerd op stal.